partners

Binnen NOD Haaglanden profiteren studenten en docenten in hun doorlopende professionele ontwikkeling optimaal van de krachten van de samenwerkingspartners. De lerarenopleidingen en scholen vormen in hun kleurrijkheid en diversiteit één geheel. Maak op deze pagina kennis met al onze partners!

leraren­opleidingen

leraren­opleidingen

TU Delft, SEC

Gespecialiseerd in het opleiden van docenten voor de bèta-vakken, tweejarige master bestaande uit een vakwetenschappelijk en beroepsgericht deel.
Website

Hogeschool Utrecht, Instituut Archimedes

Gespecialiseerd in blended learning; een mix van contactonderwijs, werkplekleren en een digitale leeromgeving. De praktijk staat centraal door middel van intensieve samenwerking met het werkveld.
Website

scholen

scholen

Wateringse Veld College

Gespecialiseerd in domeinonderwijs, biedt een tweetalige havo- en atheneumopleiding, veelkleurig en veel oog voor differentiatie.
Profiel

Haags Montessori Lyceum

Gespecialiseerd in montessori onderwijs: zelfstandig leren met je hoofd, je hart en je handen betekent dat er naast kennis gewerkt wordt aan sociale en praktische vaardigheden en er veel ruimte is voor samenwerken, creativiteit, eigen initiatieven en ideeën.
Profiel

Veurs Voorburg

Kleinschalige, kleurrijke vmbo-school met speciale aandacht voor de ontwikkeling van ieders talenten.
Profiel

Montaigne Lyceum

Een school voor gymnasium t/m vmbo, op de rand van Nootdorp en Den Haag. Gespecialiseerd in domeinonderwijs (zelfstandigheid en eigenaarschap) en het werken aan (onderzoeks)projecten.
Profiel

College St. Paul

School voor leerlingen met leerwegondersteuning, biedt specialistische hulp om leerlingen te helpen bij het inhalen van leerachterstand en omgaan met problemen.
Profiel

Edith Stein College

Gespecialiseerd in onderwijs aan leerlingen waarvan de wortels niet Nederlands zijn, veelkleurig in leerlingenpopulatie en onderwijsaanbod.
Profiel

lesgeven
leer je
in de
haagse
praktijk

Wil je leren lesgeven in een grootstedelijke context? Wil je ervaring opdoen op verschillende scholen in Den Haag? Wil je kennismaken met verschillende onderwijsconcepten en -niveaus? Dan is een opleiding bij NOD Haaglanden iets voor jou!

  • Jouw ontwikkeling centraal
  • Diverse en kleurrijke leeromgeving
  • Combinatiestages op verschillende scholen