docenten

Binnen NOD Haaglanden staat de ontwikkeling gedurende de hele onderwijsloopbaan centraal, van student tot startbekwaam docent en van startbekwaam tot bekwaam docent - van samen opleiden naar samen professionaliseren. Je bent als (startende) docent zelf verantwoordelijk voor je eigen ontwikkelingsproces binnen de rijke leeromgeving van NOD Haaglanden.

Je ontdekt als docent binnen NOD Haaglanden wat het beste bij je past en ontwikkelt daardoor – net als de studenten - een passie voor het vak en de sector. Je proeft van allerlei aspecten van het docentschap, zoals omgaan met leerlingen met taalachterstanden of omgaan met excellente leerlingen. NOD Haaglanden zorgt ervoor dat er voldoende leermogelijkheden zijn voor (startende) docenten zodat je je kan ontwikkelen op alle competenties of beroepsrollen.

veelgestelde vragen

NOD Haaglanden is een opleidingsschool in Den Haag: een samenwerkingsverband van vier lerarenopleidingen en zeven Haagse vo-scholen. Bij ons word je voor een belangrijk deel op de werkplek opgeleid tot docent in het voortgezet onderwijs. Binnen NOD Haaglanden werken de scholen en lerarenopleidingen nauw samen om jou en je medestudenten in een diverse, kleurrijke leeromgeving op te leiden tot startbekwaam docent. De vo-scholen bieden samen een breed palet aan leerervaringen in de grootstedelijke context, van lwoo, vmbo tot vwo, van Montessori onderwijs tot traditioneel onderwijs, van onderwijs gericht op excellentie tot onderwijs voor leerlingen die extra zorg nodig hebben. Maak hier kennis met al onze scholen!

Er wordt momenteel hard gewerkt aan de ontwikkeling van een NOD-aanbod voor (startende) docenten. Meer informatie volgt via deze website.

Je kan hierover contact opnemen met je direct leidinggevenden. Hij/zij stemt vervolgens af met de schoolcoördinator van jouw school en koppelt de mogelijkheden aan je terug.

Geen activiteiten gevonden